The Godfather Forum Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 115 Saygınlık : 2147483647 Rep Puanı : 11 Kayıt tarihi : 30/08/09 Nerden : Kocatürk Koleji Eskiler Bilir ...
| Konu: SBS ÇALIŞMALARIMIZ Ptsi Ağus. 31, 2009 5:19 am | |
|
İlköğretim ikinci kademe 6., 7., 8. sınıflar Orta Yıllar Programı (Middle Years Programme: MYP) uygulanmaktadır. Öğrenciler bu programla; özgüven ve sorumluluk sahibi, araştıran, sorgulayan, dönüşümlü düşünebilen, etkili iletişim yeteneğine sahip, dünya sorunları hakkında bilinçli, başkalarının benzerliklerine ve farklılıklarına karşı saygılı bireyler olarak hem hayata hem de bir üst eğitim kademesine hazırlanırlar. 3. sınıftan itibaren tüm sınıflarda birebir ve grup etütleri uygulanmaktadır. 24 kişilik sınıflarımızı daha küçük gruplara ayırarak hafta için ders saatleri dışında 5 ana dersi (Türkçe-matematik-fen-sosyal-ingilizce) kapsamak üzere haftada 4 saat ek etüt saatleri uygulanmaktadır. Eğitim öğretim yılının ilk döneminde ayda 2 defa uyguladığımız sınavlar yıl sonuna doğru öğrencilerimizin sınav kaygılarını yenip eksikliklerini daha iyi bir şekilde analiz edebilmemiz için sınav sayısı 7’ye çıkarılmaktadır. Böylece KOCATÜRK KOLEJİ eğitim öğretime bakış açısıyla sınavlara hazırlık konusundaki iddaasını gösteriyor. | |
| |
|