The Godfather Forum Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 115 Saygınlık : 2147483647 Rep Puanı : 11 Kayıt tarihi : 30/08/09 Nerden : Kocatürk Koleji Eskiler Bilir ...
| Konu: OKULUMUZUN EĞİTİM FELSEFESİ Ptsi Ağus. 31, 2009 5:04 am | |
| OKULUMUZUN EĞİTİM FELSEFESİ Vizyonumuz "Yeni bin yıla ayak uydurmuş bir kurum olarak, evrensel ilkeler ışığında daima mükemmele doğru ilerlemek." "Tüm fiziksel donanımlarıyla, araştırmacı ruhun çeşitli projelerle desteklendiği, sanatı ve kültürü içine sindirmiş, bilgide yetkin ekibiyle gittikçe gelişen bir okul olma kimliğini sürdürmek."
MisyonumuzÇağdaş eğitim yöntemlerinden yararlanan, Bilimsel, araştırmaya dayalı, sorgulayan, Öğrencilerin bütünsel gelişimini önemseyen, Hedefleri ve İlkeleri belirlenmiş, Bireysellikten ve ezberci anlayıştan uzak Katılımcı, demokratik ve yaratıcı kişilik gelişimini ön planda tutan, Öğrenci merkezli, İyi İnsan , İyi Yurttaş yetiştirme temeline dayanan bir eğitim sistemiyle bilimsel düşünen, sorgulayan, hoşgörülü, paylaşımcı, yaratıcı, sorunlara çözün üretebilen, sorumluluk sahibi, barışçıl, ulusal değerlere sahip çıkan, ******çü bireyler yetiştirmek için varız. | |
|